• <tr id='gdotqZ'><strong id='gdotqZ'></strong><small id='gdotqZ'></small><button id='gdotqZ'></button><li id='gdotqZ'><noscript id='gdotqZ'><big id='gdotqZ'></big><dt id='gdotqZ'></dt></noscript></li></tr><ol id='gdotqZ'><option id='gdotqZ'><table id='gdotqZ'><blockquote id='gdotqZ'><tbody id='gdotqZ'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='gdotqZ'></u><kbd id='gdotqZ'><kbd id='gdotqZ'></kbd></kbd>

    <code id='gdotqZ'><strong id='gdotqZ'></strong></code>

    <fieldset id='gdotqZ'></fieldset>
          <span id='gdotqZ'></span>

              <ins id='gdotqZ'></ins>
              <acronym id='gdotqZ'><em id='gdotqZ'></em><td id='gdotqZ'><div id='gdotqZ'></div></td></acronym><address id='gdotqZ'><big id='gdotqZ'><big id='gdotqZ'></big><legend id='gdotqZ'></legend></big></address>

              <i id='gdotqZ'><div id='gdotqZ'><ins id='gdotqZ'></ins></div></i>
              <i id='gdotqZ'></i>
            1. <dl id='gdotqZ'></dl>
              1. <blockquote id='gdotqZ'><q id='gdotqZ'><noscript id='gdotqZ'></noscript><dt id='gdotqZ'></dt></q></blockquote><noframes id='gdotqZ'><i id='gdotqZ'></i>

                

                :Kita layanan - Ingle Zhuhai Drilling Special Equipment Co., Ltd.

                kita layanan

                 

                3-3

                1, latihan biasa

                Carane apik iku hotspot kabeh-hydraulic pengeboran wis badhan pelanggan masalah, Ingle wis mesthi wis prioritas ndhuwur kanggo latihan, Ingle bisa berkembang training operasi conventional utawa khusus adhedhasar kabutuhan customer, kanggo pelanggan mbangun adaptasi hotspot fitur tim construction ngebur rig lengkap hydraulic lan banget competitive.

                2, layanan daya

                Situs Drilling iku proyèk rapi rumit, ora mung melu-dilengkapi, tim uga dilatih, manufaktur peralatan ngebur kudu luwih layanan profesional ing situs layanan profesional boot, boot Ingle bakal ngirim engineers layanan profesional kanggo pelanggan kanggo cepet ngumpul, peralatan test, kanggo mesthekake situs ngebur Gamelan.

                3, Technical Support

                Ingle wis ngebur, mesin construction lan sistem hydraulic ahli sugih lan tim technical experienced, preduli saka customer ing situs Drilling pinanggih kangelan sembarang, Ingle bakal ngirim engineers profesional kanggo nyedhiyani dhukungan lan layanan diangkah, kanggo mesthekake yen masalah customer sing mantun ing wektu cedhak.

                4, sawise-sales service

                Karo panyedhiya listrik lan platform Internet O2O, nyadari ing Hong Kong Parts Center Ingle, Chengdu lan Wuxi basa aksesoris pangopènan, respon dilut saka layanan, kanggo nggawe pelanggan rig hydraulic hotspot sak toko 4S kanggo nyedhiyani pelanggan karo maintenance umur Depot Repair lan sawise-sales service, supaya pelanggan ora kuwatir.

                5, Depot Repair

                Saliyane Ingle layanan pangopènan ing situs, uga bisa nyedhiyani pelanggan karo peralatan bali kanggo ndandani lan pangopènan layanan, Gagal peralatan pepek mrikso, pangopènan, umur peralatan, lan panyiapan saka Manajemen arsip peralatan specialized, peralatan ngrekam kahanan pangopènan.