• <tr id='sQONfE'><strong id='sQONfE'></strong><small id='sQONfE'></small><button id='sQONfE'></button><li id='sQONfE'><noscript id='sQONfE'><big id='sQONfE'></big><dt id='sQONfE'></dt></noscript></li></tr><ol id='sQONfE'><option id='sQONfE'><table id='sQONfE'><blockquote id='sQONfE'><tbody id='sQONfE'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='sQONfE'></u><kbd id='sQONfE'><kbd id='sQONfE'></kbd></kbd>

    <code id='sQONfE'><strong id='sQONfE'></strong></code>

    <fieldset id='sQONfE'></fieldset>
          <span id='sQONfE'></span>

              <ins id='sQONfE'></ins>
              <acronym id='sQONfE'><em id='sQONfE'></em><td id='sQONfE'><div id='sQONfE'></div></td></acronym><address id='sQONfE'><big id='sQONfE'><big id='sQONfE'></big><legend id='sQONfE'></legend></big></address>

              <i id='sQONfE'><div id='sQONfE'><ins id='sQONfE'></ins></div></i>
              <i id='sQONfE'></i>
            1. <dl id='sQONfE'></dl>
              1. <blockquote id='sQONfE'><q id='sQONfE'><noscript id='sQONfE'></noscript><dt id='sQONfE'></dt></q></blockquote><noframes id='sQONfE'><i id='sQONfE'></i>

                EP600plus hotspot lengkap rig ngebur inti hydraulic

                1. seri EP600PIus Ingle EP lagi ngebur hotspot lengkap rig kuat hydraulic ngebur, seri 500 kanggo 800 meter ing bolongan jero, akses angel wilayah lan tatanan Komplek desain khusus, nalika ngramut portability kuat, karo Ingle pengeboran ndhukung lan ngrumusake slurry bisa cepet dibabah tatanan Komplek lan necking.

                  ?

                  ?

                1/
                • fitur

                  1. model star, daya kuwat, ambane ngebur maksimum near km;

                  2. Sistem unik hexagonal alur, guide dhuwur tliti, rigidity;

                  3. sistem Highly terpadu hydraulic, kontrol comfort, stabil lan dipercaya;

                  4. Kontrol operasi remot engine, nggampangake konservasi energi,

                  5. motor servo Pilihan lan sumber daya mesin diesel, kanggo nyukupi kabutuhan kondisi operasi beda.

                • Wuku

                  1, adaptasi: ambane ngebur maksimum nganti 800m, karo ngebur, sampling, logging lengkap, testing hydrologic lan fungsi liyane;

                  2, Lampu: desain entheng ngebur rig mast modul, gampang disassembly, nangani, ing 180Kg modul paling penting, papat kanggo ngeterake;

                  3, cepet: rigs bisa miwiti dhuwur-kacepetan, efficiency ngebur dhuwur, lancip-wall coring mirah wis dhuwur kinerja ing hard rock, granit, wedhi quartz lan tatanan slipping hard liyane;

                  4, eksplorasi kualitas dhuwur: lancip pengeboran wall tabung ngebur karo maksimum lengkap, diameteripun inti gedhe, gangguan cilik, njupuk luwih saka 95%;

                  5, dandan keamanan: kabeh-hydraulic sistem drive karo meksa pangayoman matesi, èfèktif nyegah kacilakan karusakan mechanical; ora desain menara ngebur, supaya risiko operasi dhuwur-dhuwur, nggunakake pipe pengeboran langsung-ditempelake, pipe ngebur karo bolongan kebak umum bejat stratum luwih daya adaptasi, patutan bolongan utawa Laka kaya kurang rawan kanggo ambruk, bolongan kanggo njamin safety.

                  6, biaya: integrasi efficiency saka pengeboran batang vertikal tradisional luwih saka kaping telu luwih, ora dalan, ora fasilitas projects, tilas cilik, bisa jawab manual; bisa nyimpen akèh dalan lan biaya ganti rugi potong; gampang operate, nyimpen Cacahing anggota, dicedhaki.

                • Specifications Product

                  天使彩票投资斗牛能力 HTW/NTW/BTW
                  钻杆长度1.5m
                  钻进角度45-90°
                  200 / 460 / 800m
                  diameteripun Drilling 96/75.7/60mm
                  取芯直径 71/56/42mm
                  天使彩票投资手机赌博提现动力 日本久保田涡轮增压柴『油发动机 3 x 33kw / 3000rpm
                  顶驱式动力头 最大扭矩/最高转速 800NM / 1500rpm
                  给进行程/提升力/给进力 1.83m / 50KN / 30KN (双油〗缸力加倍⌒ )
                  外形与重量 机台面积/模块数 4m x 4m x 5m / 13 pcs
                  最重模块/总重 180kg / 1500kg
                • aplikasi

                  Ing ngisor iki digunakake digunakake ing proyèk eksplorasi geologi:

                  1, Prospecting geologi;

                  2, slotted kanggo ngebur eksplorasi Mineral;

                  3, geologi keapesan diselidiki.

                video Products
                More details
                cara

                Enquiry


                Nalika uga ngangap bab

                produk ancillary

                作为轻便快速绿色天使彩票投资斗牛整体解决方案提供商,我◢们还为您期望的高品质、高效率、高安全度和卓越的天使彩票投资斗牛性能提供配↘套产品