• <tr id='TF8VFZ'><strong id='TF8VFZ'></strong><small id='TF8VFZ'></small><button id='TF8VFZ'></button><li id='TF8VFZ'><noscript id='TF8VFZ'><big id='TF8VFZ'></big><dt id='TF8VFZ'></dt></noscript></li></tr><ol id='TF8VFZ'><option id='TF8VFZ'><table id='TF8VFZ'><blockquote id='TF8VFZ'><tbody id='TF8VFZ'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='TF8VFZ'></u><kbd id='TF8VFZ'><kbd id='TF8VFZ'></kbd></kbd>

    <code id='TF8VFZ'><strong id='TF8VFZ'></strong></code>

    <fieldset id='TF8VFZ'></fieldset>
          <span id='TF8VFZ'></span>

              <ins id='TF8VFZ'></ins>
              <acronym id='TF8VFZ'><em id='TF8VFZ'></em><td id='TF8VFZ'><div id='TF8VFZ'></div></td></acronym><address id='TF8VFZ'><big id='TF8VFZ'><big id='TF8VFZ'></big><legend id='TF8VFZ'></legend></big></address>

              <i id='TF8VFZ'><div id='TF8VFZ'><ins id='TF8VFZ'></ins></div></i>
              <i id='TF8VFZ'></i>
            1. <dl id='TF8VFZ'></dl>
              1. <blockquote id='TF8VFZ'><q id='TF8VFZ'><noscript id='TF8VFZ'></noscript><dt id='TF8VFZ'></dt></q></blockquote><noframes id='TF8VFZ'><i id='TF8VFZ'></i>

                EP600

                EP600 Portable lengkap hydraulic rig ngebur inti iku salah siji saka produk paling diwasa Ingle, karo sawijining gampang kanggo ngetik, dhuwur-efisiensin, pindhah cepet, kang wis digunakake digunakake ing Prospecting geologi lan eksplorasi; railways, dalan-dalan, kreteg, Conservancy banyu lan PLTA trowongan pita engineering survey; lan ing bisa digunakake kanggo survei geologi Teknik Sipil kotamadya; wilayah inti sing utamané apik ing terrain Komplek lan gunung ora bisa diliwati, woodland, plato lan survey ngebur liyane. Kurang saka 600 meter ambane, angel kanggo ngetik, rig seneng dhaérah nglereni tajem; kasebar rig punika engineering penting, project Pambuka; lomba marang wektu, ing dhuwur efficiency saka rig disenengi.

                1/
                • fitur

                  1. Biaya-efektif, kanggo juara akeh taun dodolan, kualitas unggul;
                  2. unik sistem hexagon alur, tliti nuntun dhuwur lan rigidity apik;
                  3. sistem hydraulic Highly terpadu, kontrol comfort, stabil lan dipercaya;
                  4. motor bedo Pilihan lan sumber daya mesin diesel, kanggo nyukupi kabutuhan kahanan apa beda.

                • Wuku

                  1. daya adaptasi: EP ngebur seri ambane ngebur maksimum nganti 800 meter, karo ngebur, sampling, logging lengkap, testing hydrologic lan fungsi liyane.

                  2. Portability: Mast modul desain rig entheng, gampang disassembly, Déwan lan jawab. Modul 180KG bobot maksimum, papat operasi.

                  3. cepet: dicokot pengeboran gadhah kinerja dhuwur-kacepetan stabil lan efisien. Lancip-walled technique kabel coring, tatanan hard lan Gamelan pinunjul.

                • Specifications Product

                  天使彩票投资斗牛能力 HTW / NTW / BTW
                  钻杆长度1.5m
                  钻进角度45-90°
                  160 / 300 / 600m
                  diameteripun Drilling 96 / 75.7 / 60mm
                  取芯直径 71 / 56 / 42mm
                  天使彩票投资手机赌博提现动力 日本久保田涡◇轮增压柴油发动机 3 x 23.5kw / 3000rpm
                  顶驱式动▅力头 最大扭矩/最高转速 650NM / 1300rpm
                  给进行程/提升力/给进力 1.83m / 50KN / 30KN (双油缸力加倍)
                  外形与重量 机台面积/模块数 4m x 4m x 5m / 12 pcs
                  最重模块/总重 180kg / 1150kg
                • aplikasi

                  riset sawijining EGR lan pangembangan sawetara sing kebak bolongan jero hotspot karo lengkap rig hydraulic ngebur, pengeboran bit lan peralatan coring, sawetara sing kebak layanan kanggo geology lan sumber daya mineral exploration, engineering investigations sabuk lan diselidiki engineering kutha.

                video Products
                More details
                cara

                Enquiry


                Nalika uga ngangap bab

                produk ancillary

                作为轻便快速绿色天使彩票投资斗牛╳整体解决方案提供商,我们还为您期望的高品々质、高效率、高安全度和卓越的天使彩票投资斗牛性能提供配套产品