• <tr id='iyViYs'><strong id='iyViYs'></strong><small id='iyViYs'></small><button id='iyViYs'></button><li id='iyViYs'><noscript id='iyViYs'><big id='iyViYs'></big><dt id='iyViYs'></dt></noscript></li></tr><ol id='iyViYs'><option id='iyViYs'><table id='iyViYs'><blockquote id='iyViYs'><tbody id='iyViYs'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='iyViYs'></u><kbd id='iyViYs'><kbd id='iyViYs'></kbd></kbd>

    <code id='iyViYs'><strong id='iyViYs'></strong></code>

    <fieldset id='iyViYs'></fieldset>
          <span id='iyViYs'></span>

              <ins id='iyViYs'></ins>
              <acronym id='iyViYs'><em id='iyViYs'></em><td id='iyViYs'><div id='iyViYs'></div></td></acronym><address id='iyViYs'><big id='iyViYs'><big id='iyViYs'></big><legend id='iyViYs'></legend></big></address>

              <i id='iyViYs'><div id='iyViYs'><ins id='iyViYs'></ins></div></i>
              <i id='iyViYs'></i>
            1. <dl id='iyViYs'></dl>
              1. <blockquote id='iyViYs'><q id='iyViYs'><noscript id='iyViYs'></noscript><dt id='iyViYs'></dt></q></blockquote><noframes id='iyViYs'><i id='iyViYs'></i>

                EP200H

                1/
                • fitur

                  1. alat Drill kanggo generasi grooves, bisa dadi amba sembarang saka 0 90 derajat ngebur;
                  2. unik sistem hexagon alur, tliti nuntun dhuwur lan rigidity apik;
                  3. sistem hydraulic Highly terpadu, kontrol comfort, stabil lan dipercaya;
                  4. Kepyakan hydraulic biasane nduwèni Ana, cepet clamping luwih aman.

                • Wuku

                  1, adaptasi: ambane ngebur maksimum nganti 800m, karo ngebur, sampling, logging lengkap, testing hydrologic lan fungsi liyane;

                  2, Lampu: desain entheng ngebur rig mast modul, gampang disassembly, nangani, ing 180Kg modul paling penting, papat kanggo ngeterake;

                  3, cepet: rigs bisa miwiti dhuwur-kacepetan, efficiency ngebur dhuwur, lancip-wall coring mirah wis dhuwur kinerja ing hard rock, granit, wedhi quartz lan tatanan slipping hard liyane;

                  4, eksplorasi kualitas dhuwur: lancip pengeboran wall tabung ngebur karo maksimum lengkap, diameteripun inti gedhe, gangguan cilik, njupuk luwih saka 95%;

                  5, dandan keamanan: kabeh-hydraulic sistem drive karo meksa pangayoman matesi, èfèktif nyegah kacilakan karusakan mechanical; ora desain menara ngebur, supaya risiko operasi dhuwur-dhuwur, nggunakake pipe pengeboran langsung-ditempelake, pipe ngebur karo bolongan kebak umum bejat stratum luwih daya adaptasi, patutan bolongan utawa Laka kaya kurang rawan kanggo ambruk, bolongan kanggo njamin safety.

                  6, biaya: integrasi efficiency saka pengeboran batang vertikal tradisional luwih saka kaping telu luwih, ora dalan, ora fasilitas projects, tilas cilik, bisa jawab manual; bisa nyimpen akèh dalan lan biaya ganti rugi potong; gampang operate, nyimpen Cacahing anggota, dicedhaki.

                • Specifications Product

                  天使彩票投资斗牛能力 HTW/NTW/BTW
                  钻杆长度1.0m
                  钻进角度0-90°
                  50 / 100 / 200m
                  diameteripun Drilling 96/75.7/60mm
                  取芯直径 71/56/42mm
                  天使彩票投资手机赌博提现动力 日本久保田涡轮增▅压柴油发动机 23.5kw / 3000rpm
                  顶驱式动力头 最大扭矩/最高转速 400NM / 1300rpm
                  给进行程/提升力/给进力 1.27m / 33KN / 24KN (双油缸力①加倍)
                  外形与〗重量 机台面积/模块数 2.5m x 2.5m x 3.8m / 4 pcs
                  最重模块/总重 176kg / 546kg
                • aplikasi

                  Ing ngisor iki digunakake digunakake ing proyèk eksplorasi geologi:

                  1, Prospecting geologi;

                  2, slotted kanggo ngebur eksplorasi Mineral;

                  3, geologi keapesan diselidiki.

                video Products
                More details
                cara

                Enquiry


                Nalika uga ngangap bab

                produk ancillary

                作为ω 轻便快速绿色天使彩票投资斗牛整体解决方案提供商,我们还为您期望的高品质、高效率、高安全度和卓越的天使彩票投资斗牛性能提供配套产品