• <tr id='mlAbKI'><strong id='mlAbKI'></strong><small id='mlAbKI'></small><button id='mlAbKI'></button><li id='mlAbKI'><noscript id='mlAbKI'><big id='mlAbKI'></big><dt id='mlAbKI'></dt></noscript></li></tr><ol id='mlAbKI'><option id='mlAbKI'><table id='mlAbKI'><blockquote id='mlAbKI'><tbody id='mlAbKI'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='mlAbKI'></u><kbd id='mlAbKI'><kbd id='mlAbKI'></kbd></kbd>

    <code id='mlAbKI'><strong id='mlAbKI'></strong></code>

    <fieldset id='mlAbKI'></fieldset>
          <span id='mlAbKI'></span>

              <ins id='mlAbKI'></ins>
              <acronym id='mlAbKI'><em id='mlAbKI'></em><td id='mlAbKI'><div id='mlAbKI'></div></td></acronym><address id='mlAbKI'><big id='mlAbKI'><big id='mlAbKI'></big><legend id='mlAbKI'></legend></big></address>

              <i id='mlAbKI'><div id='mlAbKI'><ins id='mlAbKI'></ins></div></i>
              <i id='mlAbKI'></i>
            1. <dl id='mlAbKI'></dl>
              1. <blockquote id='mlAbKI'><q id='mlAbKI'><noscript id='mlAbKI'></noscript><dt id='mlAbKI'></dt></q></blockquote><noframes id='mlAbKI'><i id='mlAbKI'></i>

                EP200G

                EP200G kapal penggedhe survey macem-macem engineering, inovatif miniaturization lengkap hydraulic ngebur rig; kombinasi multi-konfigurasi sugih; tali inti saka SPT Teknologi Printing (konstruksi cara Ingle); kanggo ngganti menyang kabeh jinis dikarepake survey engineering, utamané ing tradisional hard peralatan survey situs Rock titik pain, tatanan guwa gamping, tatanan kerikil sing ulig lan efisiensin kinerja, nalika efek ambane bolongan iku utamané bukti saka 50 m, efficiency rata-rata luwih saka 3 Unit saben wulan kaping 5 ing apparatus conventional.

                1/
                • fitur

                  1. alat situs survey, karo cara construction asli Ingle, aman lan efisien construction;
                  2 kombinasi multi-konfigurasi sugih kanggo werna-werna negara apa
                  3. Sistem unik hexagonal alur, guide dhuwur tliti, rigidity;
                  4 sistem hydraulic Highly terpadu, ngontrol nyaman, stabil lan dipercaya;
                  5. pilihan sumber daya bedo utawa mesin diesel, kanggo nyukupi kabutuhan kondisi operasi beda;

                • Wuku

                  1, adaptasi: ambane ngebur maksimum nganti 800m, karo ngebur, sampling, logging lengkap, testing hydrologic lan fungsi liyane;

                  2, Lampu: desain entheng ngebur rig mast modul, gampang disassembly, nangani, ing 180Kg modul paling penting, papat kanggo ngeterake;

                  3, cepet: rigs bisa miwiti dhuwur-kacepetan, efficiency ngebur dhuwur, lancip-wall coring mirah wis dhuwur kinerja ing hard rock, granit, wedhi quartz lan tatanan slipping hard liyane;

                  4, eksplorasi kualitas dhuwur: lancip pengeboran wall tabung ngebur karo maksimum lengkap, diameteripun inti gedhe, gangguan cilik, njupuk luwih saka 95%;

                  5, dandan keamanan: kabeh-hydraulic sistem drive karo meksa pangayoman matesi, èfèktif nyegah kacilakan karusakan mechanical; ora desain menara ngebur, supaya risiko operasi dhuwur-dhuwur, nggunakake pipe pengeboran langsung-ditempelake, pipe ngebur karo bolongan kebak umum bejat stratum luwih daya adaptasi, patutan bolongan utawa Laka kaya kurang rawan kanggo ambruk, bolongan kanggo njamin safety.

                  6, biaya: integrasi efficiency saka pengeboran batang vertikal tradisional luwih saka kaping telu luwih, ora dalan, ora fasilitas projects, tilas cilik, bisa jawab manual; bisa nyimpen akèh dalan lan biaya ganti rugi potong; gampang operate, nyimpen Cacahing anggota, dicedhaki.

                • Specifications Product

                  规格 天使彩票投资斗牛深度 (m) 孔径 (mm) 岩芯直径 (mm)
                  108套管 20 108 N/A
                  HTW 30 – 50 97 71
                  HTW – 3 30 – 50 97 67
                  NTW 100 76 56
                  NTW – 3 100 76 52
                  BTW 200 60 42

                  ?

                  钻杆长度 / 钻进角度
                  1m / 75 – 90°
                  动力系统 日本久保田涡轮增压柴油〗发动机 23.5kw / 3000rpm
                  液压系统(水冷) 最高压力 / 最大流速 21Mpa / 54L/min
                  顶驱式动▲力头 最大扭矩 / 最高转速 400NM / 1300rpm
                  给进行程 / 提升力 / 给进力 1.27m / 33KN / 24KN
                  卷扬机 平均速度 / 提升力 70m/min / 300kg
                  钢丝◎绳直径 / 容绳量 6mm / 240
                  夹持器 夹持能力 108; HTW; NTW; BTW
                  外形与重量 机台面积 / 模块数 2m x 1.5m x 5.6m / 6 pcs
                  最重模块 / 总重 176kg / 564kg
                • aplikasi

                  Ing ngisor iki digunakake digunakake ing proyèk eksplorasi geologi:

                  1, Prospecting geologi;

                  2, slotted kanggo ngebur eksplorasi Mineral;

                  3, geologi keapesan diselidiki.

                video Products
                More details
                cara

                Enquiry


                Nalika uga ngangap bab

                produk ancillary

                作为轻便快速绿色天使彩票投资斗牛整体解决方案提供商,我们还为您期ζ 望的高品质、高效率、高安全度和卓越的天使彩票投资斗牛性能◥提供配套产品