• <tr id='UZ2B8K'><strong id='UZ2B8K'></strong><small id='UZ2B8K'></small><button id='UZ2B8K'></button><li id='UZ2B8K'><noscript id='UZ2B8K'><big id='UZ2B8K'></big><dt id='UZ2B8K'></dt></noscript></li></tr><ol id='UZ2B8K'><option id='UZ2B8K'><table id='UZ2B8K'><blockquote id='UZ2B8K'><tbody id='UZ2B8K'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='UZ2B8K'></u><kbd id='UZ2B8K'><kbd id='UZ2B8K'></kbd></kbd>

    <code id='UZ2B8K'><strong id='UZ2B8K'></strong></code>

    <fieldset id='UZ2B8K'></fieldset>
          <span id='UZ2B8K'></span>

              <ins id='UZ2B8K'></ins>
              <acronym id='UZ2B8K'><em id='UZ2B8K'></em><td id='UZ2B8K'><div id='UZ2B8K'></div></td></acronym><address id='UZ2B8K'><big id='UZ2B8K'><big id='UZ2B8K'></big><legend id='UZ2B8K'></legend></big></address>

              <i id='UZ2B8K'><div id='UZ2B8K'><ins id='UZ2B8K'></ins></div></i>
              <i id='UZ2B8K'></i>
            1. <dl id='UZ2B8K'></dl>
              1. <blockquote id='UZ2B8K'><q id='UZ2B8K'><noscript id='UZ2B8K'></noscript><dt id='UZ2B8K'></dt></q></blockquote><noframes id='UZ2B8K'><i id='UZ2B8K'></i>

                

                :alesan Cooperation - Ingle Zhuhai Drilling Special Equipment Co., Ltd.

                Bisa karo kita

                podo kita, Persahabatan, bisa bebarengan lan menang-menang basis, kanggo pola luwih gedhe saka perspektif global lan planning kanggo mangsa; kaluwihan congenital lan umum lemah, nyopir pangembangan inovatif teknologi, produk, layanan lan marketing

                1, liwat cahya saka pasar Testing rig cepet

                Ingle loro teknologi utawa Manufaktur pangolahan inovatif tetep ahead saka barang, kabeh komponen tombol merek internasional, lan buktiaken operasi long-term pasar, pantes dadi korek, luwih cepet ngebur panyedhiya solusi punika.

                2017122110070171

                2, teknologi ngebur majeng lan tim layanan technical kuwat

                tim technical Ingle ing proses ngebur lan macem-macem aspèk ngebur ing nyediakake pelanggan karo solusi optimized; wis ekstensif pengalaman tim pertempuran nyata ahli, kanggo pemandangan kanggo nuntun pangguna kanggo ngatur lan nggunakake peralatan Ingle apik, berkembang solusi construction sing pelanggan njaluk Nilai paling apik kanggo dhuwit.

                20171221100732732

                3kanggo 020panyedhiya listrik lan sistem layanan Internet mobile kanggo ndhukung cepet

                Kanthi platform Internet, nyadari ing Hong Kong Parts Center Ingle lan basa aksesoris pangopènan ing Chengdu, layanan nanggepi dilut, supaya pelanggan sumelang.

                20171221100814814

                4, supaya nambah sistem latihan adhedhasar kemampuan kanggo pelanggan operate 

                Ingle taun laku engineering lan operator nasional kedhaftar data gedhe lan pelanggan kanggo nuduhake pengalaman, ahli nyata mulang sekolah, kanggo mbangun industri ngebur, "Whampoa Military Academy."

                20171221100831831